Kapható újrahasznosított nyomtatópapír

Szponzorált tartalom

Nyomtatópapír

Dübörögnek a technikai újítások és a virtuális tér jelenlétében már azt hihetnénk, hogy jóformán minden adatcsere elektronikusan zajlik. Felhőben tárolható információk, e-mail-ek küldése gombnyomásra, banki átutalások, számlafizetés online és még hosszan sorolni lehetne mi az, ami jelen van a hétköznapokban, de nincs kézzelfogható nyoma. Valamiért mégis tonnaszámra fogy a nyomtatópapír a boltokból. Sajnos azt kell mondanunk, hogy egy nagyon kétarcú világot élünk.

A bürokrácia még mindig jelen van, bármennyire is ellene vagyunk. Ha elmegyünk egy hivatalba, akkor ott minden nyomtatópapír szinte azonnal felhasználódik. Egy teljesen más világba csöppenünk ilyenkor, de ez a puszta valóság. Az erdők és fák még mindig pusztulnak, hogy mi az ügyeinket intézhessük. Van azonban fény az alagút végén.

Létezik már olyan nyomtatópapír, ami teljes egészében újrahasznosított hulladékból készül. Az irosz.hu oldalon ezt meg is találjuk, kimondottan kedvező áron. Bátran rendeljük meg, akár nagyobb tételben és tegyünk azért, hogy a zöldellő erdők megmaradjanak!