A jó gluténmentes hamburger már nem luxus kívánság!

Szponzorált tartalom

gluténmentes hamburger

gluténmentes hamburger

Akinek napi szinten együtt kell élnie a cöliákia okozta nehézségekkel, az jól tudja, hogy ez az életmód sok kompromisszummal jár együtt. Számos ételről kell lemondani, annak a “másolatát” lehet csak megenni. De persze ez nem feltétlenül kell, hogy akadály legyen az életben, mert vannak olyan ételek, amiket finomat is el lehet készíteni glutén nélküli kivitelben is!

Az egyik ilyen a Trófea gluténmentes hamburger, amit ha megkóstolsz, akkor rögtön át fogod érezni, amiről eddig szó volt! Egy olyan burgert kóstolhatsz meg, ami ízekben gazdag, minőségi húsból készült, jó alapanyagokkal, ízletes zöldségekkel, házi recept alapján.

A nyál is összefut az ember szájában, amikor finomságokról van szó és elég elkeserítő az, amikor a következő gondolata az, hogy “úgysem ehetek ilyet”. Nem kell nélkülözni, csak meg kell találni a kompromisszumos megoldást, ami mind közül a legközelebb áll ahhoz, ami szerinted finom. A gluténmentes hamburger lehet az új kedvenced, amit hétfőtől vasárnapig megrendelhetsz Budapesten a Trófeától.

Köretnek választhatsz Coleslaw salátát, hasábburgonyát vagy édesburgonyát egyaránt. Minden étel, ami náluk készül, igazán finom és minőségi alapanyagokból készül, ezért is olyan házias, valódi az ízük. A telefonon vagy a webshopban rendelt burgerek esetében 10% kedvezmény is jár a teljes árból, tehát olcsóbban rendelhetsz így.

Többé nem kell lemondanod az igazán finom hamburgerről, mert ez a gluténmentes hamburger tényleg meg tudja adni azt, amire vágysz! Kóstold meg és meglátod!