A wc dugulás sosem jön jókor, de a megoldás karnyújtásnyira van.

Szponzorált tartalom

wc dugulás

wc dugulás

Ha wc dugulás van, akkor minden más háttérbe kerül. Nyilván, hiszen ha a ház egyetlen mosdója nem használható, akkor csak ideig-óráig lehet tartani a frontot, aztán sürgős esetben át kell menni a szomszédos gyorsétterembe, vagy még rosszabb: előkerül a vödör. Szóval egy ilyen probléma esetén nem kérdés, hogy nagyon gyorsan kell a felmentő sereg. De ha Budapesten van az ember, akkor ez nem is jelent problémát, hiszen van olyan cég, akik kimondottan erre szakosodnak, hogy a sürgős esetekben érjenek ki minél hamarabb a házhoz. Én egy ilyen vállalkozást ismerek, a vizszereles.net csapatát, akik egy ilyen kellemetlen dugulás kapcsán már kihúztak a galibából.

Számomra ez az egyik legkellemetlenebb probléma egyébként, hiszen a wc dugulás egy annyira kiszolgáltatott patthelyzet. Egyrészt, mert tényleg addig vissza kell tartani mindent, amit csak el tudok képzelni. Másrészt meg bármi lehetett a vészes esemény, ami a katasztrófát okozta, annak az utolsó nyoma ott lesz a wc-ben, legyen az akármi is. Ezek mind-mind kellemetlenítő tényezők, amik mellett azért nehéz elsiklani.

A vizszerelest.net csapatának segítségével azonban sitty-sutty megoldódott nálunk ez a wc dugulásos probléma, ami azért óriási mázli. Gondoljatok csak bele, hogy egy átlagos szerelő biztosan nem tud odaérni még aznap, mikor kihívom és főleg nem egy órán belül. Márpedig egy ilyen szituációban nem lehet várni, ezt pedig a vizszereles.net csapata is jól tudja és ezért ennek megfelelő szemlélettel vállalják el ezeket a feladatokat.

A wc dugulás elhárítása mellett amúgy a lefolyók dugulását is bármikor elhárítják, ahogyan számos más területen is hadra foghatók. Alapvetően szuper nagy előnyük, hogy azt vállalják, hogy amikor szükséges, tényleg egy órán belül kiérnek az adott címre és már kezdik is a vészelhárítást. Az pedig egy másik nagy előnyük szerintem, hogy a honlapon megosztott hitvallás szerint végzik a munkájukat. Ez alatt azt értem, hogy becsületesen dolgoznak és nem csak összecsapják a munkát, mint manapság nagyon sok magát szakembernek nevező egyed. Amit elvégeznek, arra garanciát vállalnak, mert ez a megrendelő és a szakember közös érdeke – ez pedig egy rendkívül szimpatikus hozzáállás. Nem csoda, hiszen már több, mint 30 éve ezzel foglalkoznak és ennek fényében dolgoznak.

A jelen problémán túl egyébként a fűtésszerelés, csőtörés és hasonlók ügye is a kezükben van, nem okoz nekik gondot a csőkamerát se használni és minden ilyen jellegű előre tervezett, vagy véletlenszerűen összejött helyzetekre professzionálisan reagálni. Ha a wc dugulás ügyén túl is szeretnétek tájékozódni erről az egészről, akkor a vizszereles.net oldalán mindent megtaláltok, kezdve azzal a telefonszámmal, amit vész esetén hívni kell.