Egyedi lánybúcsús póló Zsófinak.

Szponzorált tartalom

lánybúcsú póló minták

lánybúcsú póló minták

Nos, képzeljétek, el megkérték a legjobb barátnőm kezét! Nem ért meglepetésként, mert a pasija nekem mondta el elsőként, hogy mit tervez, illetve én segítettem neki kiválasztani a megfelelő gyűrűt. Nagyon izgalmas hetek voltak a hátam mögött, de még ennél is izgalmasabb hónapok álltak előttem. Be kellett írnom a naptárba, hogy mikor megyünk Zsófival ruhapróbára, meg egy-egy olyan dolgot, amiben a segítségemet szeretné kérni az esküvőszervezésben.

A nagy nap előtt még várt Zsófira egy másik buli, mégpedig a lánybúcsúja. Szerencsére a csajokkal nagyon közeli kapcsolatban vagyunk, így az összhang is megvolt. Mivel a köztünk lévő barátságok mind általános iskoláig nyúlnak vissza, vagy akár még az óvodáig, ezért jól ismerjük egymást. Mindent közösen szerveztünk és minden döntést közösen hoztunk meg. Az egyedüli vitát a lánybúcsú póló minták hozták, nem igazán tudtunk benne megegyezni. De csak a legelején. Szerencsére hamar rátaláltam a lolmarkt.hu weboldalra, ahol megtaláltam a lánybúcsú póló minták Mekkáját.

Nagyon sokféle póló ötlet volt, amiből bőven tudtunk válogatni. Érkeztek is a szavazatok dögivel, már majdnem meg is rendeltünk egyet, amikor valaki közben szólt, hogy neki lenne egy még jobb ötlete. Az ötlet valóban szuper volt, csak sajnos egyikünk se volt grafikus, hogy az elképzelt mintát életre keltse. Már majdnem feladtam, amikor észrevettem, hogy a lolmarkt.hu-nál nem csak a meglévő, vagy az általunk beküldött mintákat csinálják meg, hanem azokat is, amik még csak elképzelés szintjén vannak. Csupán annyit kell tenni, hogy felhívjuk őket és elmagyarázzuk, hogy pontosan mit is szeretnénk. Mondtam is Rékának, hogy hajrá, hívja fel őket, biztos sikerülni fog. Egy pár óra múlva Réka már küldte is a csoportba a tervezetet, ami szerintem még annál is szuperebb volt, mint ahogy azt elképzeltük.

Mivel a méretezésnél a női pólók esetében egy kis eltérésre lehet számítani, jelesül fél, vagy akár egy egész mérettel, ezért mindenki kért méretbiztosítást. Ennek az a lényege, hogy ha a póló mégsem passzol, akkor ingyen kicserélik egy másik méretre. Ez összesen 190 forint, ezzel pedig megússzuk az 1980 forintos szállítási költséget is. A régit csak becsomagolva visszaadjuk a futárnak, 2-3 napon belül pedig küldik az újat. Annyira kell csak figyelni, hogy a kiszállítástól számított 14 napon belül vissza kell küldeni, de szerintem ennyi idő bőven elég arra, hogy eldöntsük, hogy ez a póló most jó, vagy sem.

Mivel 15 főre kellett pólót rendelnünk, így bőven 10 ezer forint felett volt a rendelési költségünk, így nem volt szállítási díj, de ha úgy akartunk volna, az üzletben is átvehettük volna, mivel az országban 12 boltjuk is van. Az egyik pont itt, Debrecenben, de sajnos túl lusta is voltam, mert sok is volt a dolgom, így inkább a házhoz szállítást kértem.

A rendelés 2 napon belül megérkezett és mind nagyon szép volt. Az anyaguk szuper volt, a minta pedig gyönyörű. Látszott rajta, hogy minőségi munka és nem kell majd azon aggódni, hogy ha kimosom, akkor a minta leválik, vagy megtörik. Két csajszi nem akarta elhinni, hogy más méretet kell választani, mint amúgy, így nekik vissza is kellett küldeni, de szerencsére ők is kötöttek méretbiztosítást, így pár napon belül már ők is hozzájutottak a megfelelő méretekhez.

A pólóknak nagyon nagy sikerük volt, mindenki megdicsérte őket.