Energetikai tanúsítványok készítése Magyarország egész területén: különösen gyors határidővel!

Szponzorált tartalom

energetikai tanúsítványok készítése egész Magyarországon

energetikai tanúsítványok készítése egész Magyarországon

Az e-tanusitas.eu számtalan irodát működtet, melyek az ország minden régióját lefedik. A nagyvárosok mindegyikében rendelkeznek képviselettel, hogy az ügyfelek számára bármely településen szinte karnyújtásnyira elérhetők lehessenek. Így biztosított az energetikai tanúsítványok készítése Magyarország egész területén, és egyetlen körzet sem képez kivételt. Ennek köszönhetően csak rendkívül ritkán fordul elő olyan eset, hogy egy különösen távoli csücsökben található ingatlan helyszíni felmérésekor kiszállási díjat is felszámolnak. Megnyugtató tény viszont, hogy még az ilyen kivételes esetekben sem kell néhány ezer forintnál nagyobb összegre számítanunk a nagyobb távolság miatt.

A másik sarkalatos pont a nagyfokú gyorsaság. A helyszíni felmérést követően 24 órán belül elkészül az energetikai tanúsítvány. Sőt, egészen egyedi megoldásként a már folyamatban lévő dokumentumok HET-számát, azaz egyedi azonosítóját már 12 órán belül rendelkezésre tudjuk bocsátani SMS üzenetben. Így eshet meg, hogy ha az utolsó pillanatra is maradt volna a tanúsítvány elkészítése az eladás során, akár egy esti helyszíni felmérést követően  már másnap reggel az ügyvéd az adásvételi szerződésbe tudja foglalni ezt az azonosítót, és az aláírás is megtörténhet. Ilyen utánozhatatlan gyorsasággal és expressz szolgáltatásokkal senki más nem vállalja energetikai tanúsítványok készítését Magyarország egész területén.

Az e-tanusitas.hu weboldal részletesen tájékoztat minden részletes tudnivalóról és a dokumentum elkészítésének teljes folyamatáról. Önnek első lépésként csak telefonon vagy írásban kell jelentkeznie, hogy a továbbiakban kényelmesen végigkalauzolhassuk a lépéseken.