Felejthetetlen csapatépítésért nem kell messzire menni; a Balatonon megtalálod!

Szponzorált tartalom

csapatépítő játékok

csapatépítő játékok

Mik a legnépszerűbb csapatépítés játékok? Ilyenkor mindenki a kissé elcsépelt torony építős, egymást lerajzolós, vödröt körbe adós feladatokra gondol, pedig vannak ennél sokkal izgalmasabbak is.

A csapatépítés játékok lehetnek ennél sokkal jobbak, sokkal izgalmasabbak is, nem kell mindig a megszokott dolgokhoz ragaszkodni.

Van egy cég a Balaton mellett, a BalatonPRO, akik szerintem nagyon jó csapatépítőket szerveznek. A szokásos csapatépítés játékok mellett itt több vízisport kipróbálására is van lehetőség. Lehet itt evezni, sárkányhajózni, ki lehet próbálni, milyen a SUP és a Quad.

Ezek olyan programok, amik garantáltan felejthetetlenné teszik a csapatépítőt. Nagy létszámú és kis létszámú csoportokkal is elboldogulnak itt, hiszen a BalatonPro a Balaton környéki csapatépítés koronázatlan királya.

Van lehetőség beltéren is kipróbálni magunkat, de az igazi izgalmakat mindig a kültéri programok hozzák el. Minden korosztály talál olyan programot, ami megfelel nekik, olyan dolgokat lehet itt csinálni, amit mindenki élvezhet.

Nagyon sokan jönnek ide, mert nagyon jól megszervezik a programokat, voltam már náluk csapatépítőn és konferencián is. Vállalnak születésnapokat, családi összejöveteleket, szórakoztató lánybúcsúkat is, de akkor is érdemes felkeresni őket, hogyha csak simán vitorlást szeretnénk bérelni.

Nagyon jó kis cég, nagyon jó programokkal kedvező árakkal. Én, amikor idén itt volt a csapatépítőnk, a SUP világával ismerkedtem meg, egy konferencia után pedig vitorlázni mentünk, és mindet nagyon élveztem, mindkettő életre szóló élmény volt.

Ha idén itt szeretnél csapatot építeni, akkor érdemes minél hamarabb egyeztetned a céggel, mert nagyon kapósak, megéri minél hamarabb lefoglalni, nehogy ne jusson hely!

Lehet, idén újra ellátogatunk ide, hiszen ezt a programot mindenki imádta, nem úgy, mint más cégek ajánlatait.

Itt valóban közelebb kerültünk egymáshoz a csapattal, jobban összekovácsolódtunk és tényleg mindenki élvezte is.