Autót fenntartani nem könnyű, de abroncsot venni annál inkább.

Szponzorált tartalom

gumidiszkont.hu

gumidiszkont.hu

Autót fenntartani sajnos sosem volt olcsó mulatság, ez már a jogosítvány megszerzésével elkezdődik: az óradíjak nőnek, nőnek és nőnek, majd amikor az ember eljut addig, hogy megvegye élete első sajátját, akkor sajnos azzal kell szembesülni, hogy az árak nagyon gyakran változnak, de csak lehető legritkább esetben csökkennek. Ezen túllendülve szintén folyamatosan jönnek az egyéb járulékos költségek: üzemanyag, műszaki vizsga, jobb esetben csupán a kopóalkatrészek cseréje… szóval nem olcsó. Legutóbbiról például hajlamosak elfeledkezni az emberek, hiszen ahogy kopnak az alkatrészek, valamelyest megtanulják a kis kopásokkal járó változásokat kezelni és nem is tűnik fel, hogy gond van, ameddig adott esetben megtörténik a baj. Ilyen alkatrész például a gumiabroncs is, talán ezt kell a leggyakrabban cserélni – hiszen külön típusok kellenek a téli és nyári időszakokra, nem véletlenül.

Sajnos nem egyszerű ezek cseréjére a megfelelő hely megtalálása sem, hiszen egyre nagyobb teret nyernek a kóklerek maguknak és rengeteg a silány minőségű termék, gyakorta irreális árakon. Ezt kikerülve jómagam hosszú évek óta a gumidiszkont.hu hűséges vásárlójának mondhatom magam és előreláthatólag ezen nem is változtatok, legalábbis a közeljövőben nem, az már egyszer biztos. Az ember itt végre egy olyan webáruházat talál, amely felülete egyrészt könnyen kezelhető és nagyon gyorsan megtalálhatja a számára megfelelő gumiabroncsot, hiszen nagyon sok szempontra lehet szűrni a nagyjából 30.000 elérhető abroncsot: méretek, használati évszak, autó típusa… utóbbi lehetőség miatt akkor sem kell aggódni, hogyha valaki nem tudja pontosan, hogy milyen méretekkel rendelkező autógumit kell rendelnie, mert a webáruház rendszerén keresztül ez sem probléma. Sőt mi több, több szuper leírás is található a különböző autógumi-jelzésekről, azok jelentéséről; hogyan kell kiválasztani a megfelelőt és hogy egyáltalán miért fontos a lehető legjobb minőségű abroncs használata.

Én közel lakom a telephelyükhöz, így abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy az abroncsokat ki tudják ők is cserélni előzetes egyeztetés után és nem kell ezzel a kérdéssel még egy másik szerelőt is megkeresni. Amennyiben valaki nem tud személyesen elmenni a rendelt abroncsért, annak sem kell csüggednie, merthogy amennyiben munkanapon adja le a megrendelését délig, akkor várhatóan már másnap nála is lesz a rendelt autógumi! A gumidiszkont.hu-tól függetlenül viszont megesik, hogy a kritikus periódusokban, a főszezonokban a futárszolgálat a szokásosnál sokkal jobban leterhelt, ezáltal pedig sajnos a szállítás akár 4-5 napot is elcsúszhat, így rendeléskor mindenképpen érdemes ezt belekalkulálni ilyenkor. Amúgy utánvéttel, banki átutalással és bankkártyával is megoldható a fizetés, úgyhogy bármilyen fizetési megoldás is legyen a legkényelmesebb, bármelyik megoldható ennél a webáruháznál. A garanciavállalás is nagyon jó náluk, mert minimum két év garancia jár minden, általuk forgalmazott termékre – egyes esetekben, a gyártótól függően ez akár több is lehet. Persze ahhoz, hogy szükség esetén ezt a vevő érvényesíteni tudja, be kell tartani bizonyos feltételeket, amelyeket természetesen részletesen leírtak a weboldalon az ennek megfelelő menüpontban, így erről is mindenki jó előre tájékozódhat – a garancia menetéről pedig az ügyfélszolgálat ad bármikor bővebb felvilágosítást.

Annak idején én a véletlennek köszönhettem, hogy rátaláltam a gumidiszkont.hu-ra, viszont azóta is nagyon örülök ennek. Számos rendelésem volt már náluk, ahogy barátaimnak is – hiszen rendszeresen ajánlom másoknak is és mindenhonnan kizárólag pozitív véleményeket hallok vissza – legyen szó a garanciáról, szállításról vagy éppen a szerelési munkájukról.