Kültéri szauna gyártás egyéni igényekre szabva.

Szponzorált tartalom

kültéri szauna gyártás

kültéri szauna gyártás

Mi az a szaunaház? Egy olyan szaunáról beszélünk, amit nem a házban egy elegendő helyet biztosító helységben, szobában rendeznek be, hanem egy teljes mértékben egyedi, sajátos megoldásokat is tartalmazó, komplett építményről van szó, ami teljesen különálló, az épületen kívül található.

A Simon Houses által elérhető kültéri szauna gyártás extrákkal is rendelkezésre áll, tehát nem csupán egy kinti szaunát kap, hanem lehetősége van arra is, hogy az építménybe pihenőtér zuhanyzó, WC vagy akár konyha és hálószoba is beépítésre kerüljön. Így gyakorlatilag akár egy vendégház szerepét is be tudja tölteni.

Attól függően, hogy milyen igények merülnek fel, úgy lehet kisebb vagy nagyobb alapterületű épületek közül választani. A kültéri szauna gyártás esetén első körben az alapmodellek kerülnek bemutatásra, melyeket megtekinthet a simonhazak.hu weboldalon. Amennyiben bármilyen változtatást szeretne a kész tervekbe, az is megoldható, tehát maximálisan egyedi szaunára tehet szert végül.

Amitől még más ez a megoldás, mint a megszokott az, hogy a teljes rendszer úgymond intelligens, vagyis a különböző elemek vezérléséhez telefonos applikáció alkalmazható. Ezzel az applikációval szabályozni lehet a világítást, a finn szauna működését, valamint akár a motoros alumínium zsaluziát is többek között.

Minden igényre gondolva, elektromos radiátorral vagy padlófűtéssel is kiépíthető a szauna, amely innentől kezdve egész évben használhatóvá válik. A fűtés akkor különösen hasznos lehet, ha esetleg élve a lehetőséggel, a szaunán kívül más helységek is kiépítésre kerülnek.

A tervezésnél azt is figyelembe vették, hogy maximálisan a kényelmet és az érzékek kényeztetését szolgálja a szauna. Ezért hatalmas üvegfelületekkel, a szaunánál panoráma üvegfronttal számolhatunk. Amennyiben privát szférára vágyunk, választhatunk elhomályosítható üveget, amit szintén egyetlen gombnyomással szabályozhatunk.

A kültéri szauna gyártás során minden részletnél prioritás a minőség, hiszen ezek a különleges szaunaházak luxus megoldásokkal szeretnének hozzájárulni ahhoz, hogy kellemes, kényelmes közegben pihenhessünk. Az építkezéshez használt anyagokra is igaz mindez, ahol az is kellő hangsúlyt kapott, hogy környezetbarát homlokzati burkolattal lássák el az épületet.

Ha a hagyományostól eltérő, valódi luxust nyújtó kültéri szaunát szeretne, akkor az egyedileg gyártott megoldásokkal mindent megkaphat, amire csak vágyik! Egyedi megoldások, személyre szabott tervezés és minőség, amivel számolhat az, aki ezeket a szaunákat választja. Keresse bizalommal a Simon Houses szolgáltatásait, melyben a kültéri szaunák számos változata, más és más kialakítással és felszereltséggel teszi elérhetővé, hogy a szaunázás otthon is luxus körülmények között álljon rendelkezésére!