Bútorszállítás Budapest területén olcsóbban!

Szponzorált tartalom

bútorszállítás Budapest

bútorszállítás Budapest

A bútoráruházaknál igénybe vehetünk olyan szolgáltatást is, melyben biztosítják a megvásárolt bútorunk házhozszállítását. Ez nagyon hasznos és kényelmes, főleg akkor, ha nagyméretű bútorról van szó. De mi van akkor, ha sokalljuk az árát vagy ha sokkal gyorsabban szeretnénk kézhez kapni a megvásárolt terméket? A megoldást a bútorszállításban találjuk, ám teljesen máshol, mint az elsőre gondolnánk!

A költöztető cégek többsége lehetőséget nyújt rá, hogy egy darab bútort szállíttassunk velük. A Tehertaxiban Otthon szolgáltatásai között is megtalálhatjuk ezt a megoldást, ők a bútorszállítást Budapest minden kerületében biztosítják, aminek köszönhetően szakértő kezekben tudhatjuk a megvásárolt bútorunkat!

Nem mindegy ugyanis, hogy az általánosságban drágán elérhető bútorokra mennyire vigyáznak, amikor kiszállítják. Elég egy rossz mozdulat, a nem megfelelő rögzítés a gépjárműben és máris megtörténik a baj. A költöztető cégeknek kellő rutinjuk van a bútorok szállításában, ezért a budapesti bútorszállítás garantáltan jó kezekben lesz velük!

Nem csak a bútoroknál lehet szükségünk kiszállításra, mert vannak olyan nagygépek, háztartási gépek, amelyeket szintén nem tudunk saját autóval elvinni, de legalábbis nem tanácsos. Kiszállítást szinte mindenhol kérhetünk, ám ennél az is probléma lehet, hogy nekünk kell alkalmazkodni a szállítási időhöz. Olykor emiatt szabadságot kell kivenni vagy másképp szervezni a napunkat, pedig van más lehetőség is. 

A tehertaxival annyi előnyünk származik, hogy sokkal gyorsabban házhozszállítják a bútort vagy háztartási gépet, a kiszállítás időpontjával kapcsolatban pedig sokkal rugalmasabb megoldásokat kínálnak. Az árakat illetően mindenki eldöntheti magának, hogy mit tart kedvezőnek.

Másik eset, amikor szükség lehet bútorszállító segítségére az, amikor nagyméretű hangszert, például egy zongorát szeretnénk szállítani. Nyilván hatalmas odafigyelést igényel egy ilyen termetes, drága hangszer szállítása, ezért sem mindegy, hogy kire bízzuk a feladatot. A tehertaxi foglalkozik efféle szállítási feladatokkal is, ami egyben azt jelenti, hogy rutinos, tapasztalt személyekre bízhatjuk a féltett zongoránk szállítását. 

A bútorok, háztartási gépek, hangszerek vagy éppen páncélszekrény esetében bizalommal fordulhatunk a tehertaxishoz, ez esetben a Tehertaxiban Otthon céghez, amely segít abban, hogy az említett tárgy, bútor kellő óvatossággal, szakszerűen legyen szállítva abban az időpontban, ami számunkra a leginkább megfelelő!

Bútorszállítás szolgáltatást Budapesten kedvező áron, kényelmes feltételek mellett érhetjük el velük. A 3,5 tonnás teherautóban elegendő hely áll rendelkezésre, valamint olyan kialakítás, amit kifejezetten nagyméretű holmik szállításához igazítottak. Ez fontos szempont, mert ezen állhat vagy bukhat minden. Senki sem szeretné, ha sérülten érkezne meg az új kanapé vagy franciaágy, mert azt nehéz lenne lereklamálni az üzlettel. Abban az esetben, ha megbízható szállítót keres, akkor a tehertaxival mindenképp jól járhat! Kedvező feltételek, alacsony árak és szakértő személyzet az, amit biztosítanak, ráadásul nem kell úgy alkalmazkodni senkihez, hiszen a nekünk legjobban megfelelő időpontban végzik el a kiszállítást.