Vállalkozás fiatalon? Így lehetséges!

Szponzorált tartalom

újlengyel székhelyszolgáltatás

újlengyel székhelyszolgáltatás

Egészen fiatalon sejtettem már, hogy vállalkozó szeretnék lenni. Jól emlékszem rá, már általános iskolában is voltak ilyenféle gondolataim, bár akkor még nem tudtam volna pontosan megfogalmazni.

A gimnáziumban aztán már határozott elképzeléseim voltak arról, hogy mit is várok az élettől: saját céget szeretnék alapítani, lehetőleg még a húszas éveimben!

Akkor még nagyon fiatal voltam, és hát tudjátok, milyen az ember, mikor fiatal: nem látja a nehézségeket, és mindenhez pozitívan áll hozzá. Talán túl pozitívan is. Ez nem biztos, hogy baj.

Az álmom valóra is vált. Igaz, már huszonkilenc éves voltam, mire sikerült ezt elérnem, szóval a húszas éveimre vonatkozó kitűzött célomat éppen csak sikerült megvalósítanom, de jobb később, mint soha, nem igaz?

A vállalkozást nem egyedül kezdtem el, hanem egy barátommal. Két oka is vannak annak, hogy nem a magányos utat választottam: anyagilag korlátozottak voltak a lehetőségeim, illetve olyan tapasztalattal rendelkezett a barátom, amivel én nem. Szóval egyedül semmiképpen nem szerettem volna ebbe az egészbe belevágni.

Van egy csapat, akiket illik megemlítenem ebben a történetben, mert, ha ők nincsenek, akkor elhivatottság ide, jó ötletek oda, a vállalkozás biztos nem születik meg.

Akikről most szó van, az a szekhelyszolgaltatas24.hu csapata, akiknek a nevét szerintem sok-sok vállalkozó imába foglalja még rajtam kívül.

Az általuk nyújtott székhelyszolgáltatás két részre osztható: Budapesti és újlengyel székhelyszolgáltatás.

A kettő eléggé hasonló egy fontos dolgot kivéve, de erre majd az írásom végén térek inkább ki.

A székhelyszolgáltatásnak köszönhetően egy olyan hivatalos székhelyhez juttathatjuk a cégünket, mely minden követelménynek megfelel, és még további előnyökkel is szolgál.

A magyarországi jogszabályok engedélyezik, hogy egy cég működési helye és székhelye két különböző címen történjen, ami annyit jelent, hogy valaki vezetheti a cégét anélkül, hogy a székhelyen kéne tartózkodnia.

Ez egy hatalmas fegyvertény, hiszen így nem kell számolnunk a különböző hatóságok ellenőrzésével sem, legalábbis nem nekünk. Ezt a feladatot ellátja majd számunkra a székhelyszolgáltató, akik elképesztően nagy tapasztalattal rendelkeznek abban, miként is kell a törvényt maximálisan betartva kezelni az ilyen helyzeteket.

Kezdő és fiatal vállalkozóként abszolút nem hiányzott volna nekem egy ilyen helyzet, szóval képzelhetitek, mennyit is jelent nekem egy ilyen szolgáltatás.

Havonta egyszer egyébként még arra is van lehetőség, hogy a tárgyalótermüket használjuk, így adott a módja, hogy egy profi környezetben fogadjuk ügyfeleinket. Számít a külsőség és a megjelenés ebben a világban, így ezzel a lehetőséggel már én is sokszor éltem!

De lássuk, mi az az újlengyel székhelyszolgáltatás!

Újlengyel egy egészen különleges hely, legalábbis adózás szempontjából. Ott ugyanis, egész egyszerűen, nem szed iparűzési adót az önkormányzat.

Ez bizony komoly összegeket jelenthet a számunkra, így aki teheti, az mindenképpen éljen ezzel a lehetőséggel!

Nem kell tartani attól, hogy ez változna a későbbiekben, ugyanis az ottani önkormányzat nagyon stabil, és az adózás sem fog ott változni. Persze vannak vállalatok, melyeknek érdemesebb Budapesten igényelni a székhelyszolgáltatást, de ennek részleteiről szerintem egyszerűbb, ha a szolgáltatót kérdezitek.

Ha szeretnétek felvenni velük a kapcsolatot, csak annyit kell tennetek, hogy üzentek nekik, de akár telefonon is felhívhajátok őket, ha úgy jobbnak tartjátok.

Ha Ti is vállalkozni szeretnétek, mint én, akkor azt tanácsolom, hogy az általam választott utat járjátok, és legyetek a szekhelyszolgaltatas24.hu partnerei!