A trapézlemezek egyre népszerűbbek!

Szponzorált tartalom

trapézlemezek

trapézlemezek

Aki szép, stílusos és modern, egyben költséghatékonyan megvalósítható megoldásokat keres, annak a tetőfedés kapcsán ott vannak a trapézlemezek!

Esztétikus, tartós és különleges mindamellett, hogy akár többet is spórolhatunk általuk a tetőn, mint azt reméltük. Itt azért kihangsúlyoznánk, hogy nem olcsó megoldásról van szó, hiszen a trapézlemezek kifejezetten erre a célra (is) lettek kitalálva, remekül helyt tudnak állni, mint tető.

Nem csak ipari építmények esetében találkozhatunk velük, hiszen egyre több helyen látni családi házak tetejeként. Hatalmas előnye, hogy lényegesen egyszerűbb a felhasználása, mint a kerámia vagy beton cserepek felrakása, hiszen ha már megvan a váz, arra csavarokkal és egyéb kiegészítőkkel szakszerűen, könnyen rögzíthetjük.

A leggyakrabban használt változata a T18 trapézlemez, ugyanakkor számos változatban, más és más paraméterekkel állnak rendelkezésre ezek a termékek. Különbözhetnek egymástól vastagságukban, szélességükben, a lemezek bordázatának számában és magasságában, valamint színükben is, hiszen széles választékban elérhetőek. Akár mindkét oldala lehet mintás a lemezeknek, amennyiben arra tartunk igényt.

Az anyagminőség fontos szempont a választásnál, amelynél első sorban azt kell szem előtt tartani, hogy mire szeretnénk felhasználni a trapézlemezt. Ha tető lesz belőle a családi házon, akkor érdemes a legjobb minőséget beszerezni. Natúr horganyzott, alucink és színes horganyzott kivitelben állnak rendelkezésre ebből a szempontból.

A trapézlemezek minőségi és kompakt lehetőséget kínálnak a tetőre, így ha egy valamivel olcsóbb, de minőségében hasonlóképp hatékony terméket szeretnénk választani a háztetőre, akkor érdemes vele foglalkozni. A Lemezben Otthon weboldalán minden információ megtalálható ahhoz, hogy a megfelelő változattal dolgozhassunk, akár tetőre, kerítésnek, akár falburkolatnak szeretnénk a trapézlemezt felhasználni!